חם מהמחבת • אחרי הפעולות נמשכים הלביבות

    מירי זורגר No Comments on חם מהמחבת • אחרי הפעולות נמשכים הלביבות
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    לביבות תפוחי אדמה
    מצרכים

    4 תפוחי אדמה מגורדים דק

    4 ביצים

    1 בצל קצוף

    2 כפות פירורי לחם

    3 כפות שקדים מולבנים מדופדפים

    1 כפית מלח

    מעט פלפל שחור גרוס טרי

    אופן ההכנה

    ערבבי את המצרכים

    חממי שמן וטגני לביבות בגודל הרצוי

    הגישי עם שמנת

    לביבות גבינה אוסטריות
    מצרכים

    1 קופסא גבינה כחושה או 9 אחוז

    2 ביצים

    4 כפות סולת

    2 כפות סוכר

    1 סוכר וניל

    3 כפות שמן קנולה

    2 כפות חמוציות

    אופן ההכנה

    מערבבים את המצרכים ומשהים 10 ד לספיגת טעמים

    מעבירים לשקית זילוף

    מחממים שמן במחבת ומזלפים לביבות בגודל הרצוי

    מטגנים עד להשחמה

    לביבות
    לביבות בטטה

    מצרכים

    3 בטטות קלופות מגורדות דק

    3 כפות עירית קצוצה

    3 ביצים

    2-3 כפות פירורי לחם

    מלח פלפל שחור גרוס טרי

    להגשה

    שמנת חמוצה

    אופן ההכנה

    ערבבי את המצרכים והניחי בצד ל10 ד' לספיגת טעמים

    חממי שמן במחבת וטגני מכל צד עד להשחמה

    הגישי עם קערית שמנת חמוצה

    לביבות כרובית
    מצרכים

    500 גר כרובית קפואה מופשרת קצוצה דק

    3 ביצים

    4 גבעולי בצל ירוק קצוצים

    1 כוס אפונה קפואה

    1/2 כוס פירורי לחם

    1 כפית מלח

    קורט פלפל שחור גרוס טרי

    1 כף אבקת מרק בטעם עוף

    אופן ההכנה

    ערבבי את המצרכים והניחי לספיגה כחצי שעה

    חממי שמן במחבת וטגני עד להשחמה



    0 תגובות